Visit our archive

Preferintele noastre se schimba foarte des. Acest lucru este valabil si pentru copii. Sofia are deja un copacel in camera, dar a venit timpul sa isi redecoreze spatiul. Stim despre ea ca iubeste animalele si i-a placut de la noi o balerina pe care o aveam pe perete. I-am realizat astfel numele sau decorativ si am pictat pe litere animalutele ei preferate, pe care le ingrijeste si in curte: broscute, rate, etc.

Balerina am adaptat-o conform dorintei ei, Sofia fiind o fetita balaie cu ochi albastri minunati. Am decupat si o panglica din polistiren, pentru ca e deja la varsta in care isi doreste intimitate si sa aibe spatiul sau. Am scris astfel:”camera Sofiei”, decoratiune ce va fi lipita cu dublu adeziv la intrarea in camera ei, pe usa. Am decupat aceste lucruri in urma unor discutii cu Sofia si ne-a confirmat inca o data ca copii sunt plini de idei ingenioase, dornici de lucruri frumoase in jurul lor.

 • Hongu Ana Sep 23, 2014 Reply

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru realizarea numelui “Teodora” cu caractere de max 10 cm.
  De asemenea astept imagini cu posibile variante.

  Multumesc!

  • Dana Sep 23, 2014 Reply

   Buna, Ana!
   Nimic nu e standard, realizam decoratiunile cu drag si vrem sa va fie si voua dragi. Asa ca luam de la zero: font, dimensiune, culori, desen. De obicei dupa primul mesaj se intampla magia 🙂 Adica facem cumva sa fie bine: fie ne spui daca esti presata de buget, fie preferinte, dorinte, etc.

   Pentru litere de pana in 20 cm- 12 ron fara tva pt litera vopsita pe fata si laterale, o culoare simpla, fara desen.

   Daca vrei si desen, pretul depinde de timpul petrecut la el: daca sunt bulinute- 15 ron fara tva/ litera, daca sunt personaje sau alte lucruri mai complexe, litera ajunge la 25 ron fara tva. Tu spune-ne ce ai vrea sau ce nu ai vrea. Avem un album cu comenzi facute, aici: toate sunt conform preferintelor parintilor sau copiilor: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601542349866226.1073741833.589504357736692&type=3

 • Name (Required)

 • Email (Required, but not published)

 • Url (Optional)

 • Comment (Required)